Workshops

Samen zingen in een workshop of cursus

Zingen is -nogmaals- gezond. De hele wereld zingt! En samen zingen gebeurt om veel redenen, soms met een thema of een boodschap, soms helemaal vanzelf, ook vaak gepland en het levert veel blijdschap en verbondenheid op.

Wil je een familie bijeenkomst bijzonder maken, een teamuitje flink verlevendigen, met je sportvereniging iets leuks doen, het afscheid van een collega opfleuren, of gewoon met je vrienden even lekker uit volle borst zingen, ik regel het voor je. Er zijn workshops in allerlei soorten en maten, voor totale beginners tot gevorderden. Koorbegeleiding is ook mogelijk.

 

Je kan bijvoorbeeld kiezen voor:

- Een thema workshop zoals een Frozen of Hair workshop, een Sinterklaas workshop, een smartlappen workshop

- Een artiesten workshop zoals een Beyoncé workshop, een One Direction /Boy band workshop, een O'g3ne workshop, een Beatles workshops

- Een zangtechnische workshop over ademsteun of je volume vergroten, een stembevrijdingsworkshop, een CVT  workshop, een close harmonie workshop

Een workshop muziekgenre, zoals een Disco, R&B, Rock, Reggae, Blues, Kaseko, Country, Jazz, Soul of Gospel workshop. 

- Een ontspanningsworkshop, met QLB zuurstofboost, eigen mantra's zingen, bewegen op muziek en totale ontspanning met een bodyscan.

 

Maar er zijn ook Cursussen:

- CVT introductie cursus, 10 lessen

- CVT totaal cursus met effecten, 20 lessen

Bij minimaal 8 personen gaat een cursus door.

 

Je snapt het al, de mogelijkheden zijn groot en verzoeken zijn mogelijk. Als de workshop bijvoorbeeld draait om iemand die gaat trouwen, jarig is of afscheid neemt, kan je daar je thema op aanpassen. 

Er is altijd wat uitleg over het stemapparaat en de ademsteun en enkele opwarmingsoefeningen. Ook maak ik een opname van de door jullie ingestudeerde nummers. Het belangrijkste is lekker zingen en met een glimlach de deur weer uitgaan.

 

Bel me voor meer informatie en overleg.

 

De hele wereld zingt...

 

 

...en ik wil jullie samenzang graag begeleiden