Workshops

Samen zingen in een workshop of cursus

Zingen is -nogmaals- gezond. De hele wereld zingt! En samen zingen gebeurt om veel redenen, soms met een thema of een boodschap, soms helemaal vanzelf, ook vaak gepland en het levert veel blijdschap en verbondenheid op.

Wil je een familie bijeenkomst bijzonder maken, een teamuitje flink verlevendigen, met je sportvereniging iets leuks doen, het afscheid van een collega opfleuren, of gewoon met je vrienden even lekker uit volle borst zingen, ik regel het voor je. Het is mogelijk een workshop voor te bereiden op maat, voor totale beginners tot gevorderden en met allerlei thema's. 

 

Je kan bijvoorbeeld kiezen voor:

- Een thema workshop zoals een musical thema met Frozen, A star is born, of Hair, of als thema sinterklaasliedjes,  smartlappen, reclame liedjes of liedjes van het Stax of Motown label, of alleen 70ties of 80ties nummers

- Een artiesten workshop zoals met alleen nummers van Otis Redding of Beyoncé, One Direction, Sam and Dave, Ed Sheeran, Shocking Blue, Etta James, Bonnie Raitt, Beatles, Bob Marley, Jason Mraz,  Doobie Brothers etc.

- Een zangtechnische workshop over ademsteun of je volume vergroten, een CVT  workshop, een close harmonie workshop, leren spelen met timing, of improviseren

Een workshop muziekgenre, zoals een Disco, R&B, Reggae, Blues, Kaseko, Country, Jazz, Soul, Gospel, Mercey Beat, Surf Rock, Punk of Palingsound workshop. 

 

 

Je snapt het al, de mogelijkheden zijn groot en verzoeken zijn mogelijk. Als de workshop bijvoorbeeld draait om iemand die gaat trouwen, jarig is of afscheid neemt, kan je daar je thema op aanpassen. 

Er is altijd wat uitleg over het stemapparaat en de ademsteun en enkele opwarmingsoefeningen. Ook maak ik een opname van de door jullie ingestudeerde nummers. Het belangrijkste is lekker zingen en met een glimlach de deur weer uitgaan.

 

Bel me voor meer informatie en overleg.

 

De hele wereld zingt...

 

 

...en ik wil jullie samenzang graag begeleiden