Zingen is nog steeds heerlijk én gezond!

Ik ga het niet het nieuwe normaal noemen, want daar wil ik nog niet aan, maar dit zijn niet de beste tijden voor mensen die houden van uit volle borst samen zingen. Desalniettemin is het zeker mogelijk! Buiten zingen, in grotere zalen zingen, voor de nodige afstand, online lesgeven via bijvoorbeeld Zoom, het wordt allemaal met groot plezier gedaan.

Ik geef aan huis zangles voor privé les, duo les of trio les en dat is ook helemaal geen probleem, daar is ruimte genoeg voor. De grotere groepen kunnen buiten in het Vondelpark eventueel beschut onder het podium afdak en er is ook een mooi zaaltje in het buurthuis hier.

Dus blijf komen als je zing heb om te zingen en je wat bij wilt leren!

Zingen is echt nog steeds heerlijk én gezond! En je gelukshormonen gaan er nog steeds van stromen. 

Welkom!