Zomerzangcursus/ Summer singing course

Kom zingen uit volle borst! We doen het corona proof.

Ik doe een zomerzangcursus van 8 lessen in 4 weken. De 8ste les is gratis! Beginnen voor eind Juli. Ik leg je de 4 vocal modes van de Complete Vocal Technique uit en we besteden extra aandacht aan volume maken en aan timing. En we besteden altijd aan meer zelfvertrouwen krijgen met zingen. Als je twijfelt bel me voor meer info. Beginners ook welkom. Je kan alleen komen of in een groepje. Welkom!

 

 

Come sing with me! To get more confident, more volume, more timing variation and learn the 4 vocal modes from the Complete Vocal Technique. We will do 8 lessons in 4 weeks, and lesson 8 is for free.  You can come alone or with others.  Also for beginners. Have any doubts, then call me for more info. 

Welcome!

 

Monique